Indien deze fout zich voordoet kan men dit mogelijks verhelpen door een spoeling met koffiepastille uit te voeren (dit wordt bij iedere aanvulling ook gedaan)
Officiële temperatuur voorschriften Schaerer Coffee Art plus Cappuccino (kan je alleen in de tas meten): 65°C +/- 5°C Koffies (espresso, lungo americano…) 88°C +/- 2°C (wordt gemeten aan de koffie-uitloop) De officiële temperatuurvoorschriften van ...
Hierbij vinden jullie de correcte werkwijze hoe het correcte toestelnummer terug te vinden. In het verleden werd soms gekeken naar het toestelnummer genoteerd onder het mengpotje van de melkmixer, dit is echter niet het toestelnummer van de coffee ...
Duiding: Wanneer deze ring versleten is, loopt een deel van de koffie langs deze weg foutief weg uit de brewer naar de droesbak. Gevolg: beker niet vol, kwaliteit koffie slecht door te lage waterdruk , droesbak vol koffie Werkwijze Brewer ...
Duiding: Door slijtage wordt deze steeds steeds vlakker en uiteindelijk sluit deze de brewer niet meer af waardoor de koffie langs daar uit de brewer loopt. Door verlaagde waterdruk, omdat het water langs daar ontsnapt, krijgen we ook een slechte ...